2.jpg

Kamp 2011

Het is bijna zover, we gaan weer op kamp. Dit jaar gaan we op reis door de

“Jungle”


Vertrek:
Wij verzamelen zaterdag 23 juli om 11.45 uur op de J.P. Thijsseweg, t.h.v. de duivenvereniging. Dit is dus aan de andere kant van het Pagéepad, dat bij ons clubhuis begint. Zorg ervoor dat uw zoon of dochter klaar voor de reis is in uniform met das. De bus zal uiterlijk om 12.15 uur vertrekken en ons naar het kampterrein in Uitgeest brengen.

Wanneer uw zoon/ dochter medicijnen gebruikt, wilt u die dan zaterdag (bij vertrek) bij Wendy of Marlie afgeven, in een apart tasje met naam en eventuele gebruiksaanwijzing. Wij zullen er dan op toezien dat deze ingenomen worden.

Het zakgeld voor de kinderen is € 12,50 ( kleingeld a.u.b. ). Geeft u alstublieft niet meer mee, want dit mogen zij toch niet uitgeven!
Als u graag een kaartje uit de Jungle ontvangt, geeft u dan wel € 0,75 extra per te versturen kaart mee en ook de benodigde postzegels! ( het beste is om deze in de portemonnee te stoppen )
Adressen kunt u het beste op stickers schrijven die uw zoon/ dochter op de kaarten kan plakken, dan kan de postaap het ook lezen….

Waar zitten we?


Grotere kaart weergeven

Voor de welpen en kabouters is het altijd leuk om een kaartje van het thuisfront te krijgen. Dat kan dan op onderstaand adres

Adres

Scouting Stella Maris - St. Willibrordus
t.n.v. {Naam van kind}
p.a. Westergeest 39
1911 AG Uitgeest


Aankomst:
Zaterdag 30 juli verwachten wij rond 12.00 uur weer de J.P. Thijsseweg in te rijden.
Bij thuiskomst vragen wij u om uw zoon/ dochter even goed te controleren op “teken”. Wij zullen dit ook elke avond doen tijdens het kamp.